Bitcoin-pris bølget over $ 12.500, vil okser vinne?

Bitcoin-prisen er teknisk bullish fra en top-down-tilnærming.

I skrivende stund skifter mynten hender til $ 13 078, og får en anstendig 14 prosent mot greenbacken den siste uken med handel.

Likevel er det hint om oververdi gitt motstanden mot oppturene de siste to eller tre dagene

I løpet av helgen satt prisene fast i et stramt handelsområde, da trekk midlertidig presset prisene til $ 13,361 (Coinbase-data), før de ble avkjølt til nåværende priser.

I likhet med siste halvdel av forrige uke, forblir Bitcoin Bank prisen i rekkevidde-modus. Dagens høye er på $ 13 156, en utvidelse fra $ 13 045 åpen. Imidlertid, som bjørn motstår kjøpernes forsøk, kan det være et midlertidig fall under $ 12 983.

Bak økningen i deltakelse og prisutvidelse er støttende grunnleggende.

Den viktigste blant dem er utviklingen av Bitcoin som både en digital butikk av verdi og et byttemiddel som forutsett

I følge Michael Saylor fra MicroStrategy kan investorer – på det nåværende tidspunktet – enten lengre BTC eller korte USD siden det er en forvrengning. I teorien, forklarer han , „vil kontantstrømmene til en risikofri aksjeandel trenge å vokse raskere enn den monetære ekspansjonen for at den skal tjene som en god butikk av verdi.“

Firmaet hans investerte 475 millioner dollar i BTC tilbake i september, et trekk som fikk andre offentlige selskaper, inkludert Square, til å synke inn 50 millioner dollar.

I forrige uke sa Mode Banking – et børsnotert selskap i London at de vil investere 10 prosent av sine kontantreserver i Bitcoin for å beskytte investorene mot forringelse av valuta eller inflasjon .