Bitcoin Black Friday on palannut 27. marraskuuta!

Bitcoin Black Friday on tulossa takaisin vuodelle 2020 yli 200 kauppiaan ja yli 250 tuotetarjouksen kanssa!
Bitcoin Black Friday on palannut tänä vuonna 350 kaupan listalla yli 300 yrityksestä toistaiseksi, ja vielä enemmän tarjouksia julkaistaan Bitcoin Black Fridayn (27. marraskuuta) juhlistamiseksi Cypher maanantaina (30. marraskuuta).

Se, mikä alkoi vuonna 2012 erittäin vaatimattomilla alkuilla ruohonjuuritason aloitteena joiltakin aktiivisilta Bitcointalk-foorumin jäseniltä ja vain muutamalta tusinalta osallistuvalta Bitcoin-kauppiaalta, on vuosien mittaan kasvanut laajamittaiseksi tapahtumaksi globaalille Bitcoin-yhteisölle, joka tuottaa joitain suurimmista – volyymipäivät ennätyksessä Bitcoin-maksuprosessoreille ja kauppiaille.

„Meille Bitcoin Black Friday on tarkoitettu korostamaan Bitcoin-kaupankäynnin nykyistä infrastruktuuria ja kiinnittämällä siihen huomiota nopeuttamaan polkua kiertotalouteen“, sanoi Bitcoin Black Fridayn järjestäjä John Riggins. „Tarvitsemme päivän kiinnittämään huomiota ja liiketoimintaa kauppiaille, jotka tukevat Bitcoin-maksuja, mukaan lukien kaikki avaruutemme suuret Bitcoin-tuoteyritykset.“

Tapahtuman kansainvälinen kattavuus (2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018), erityisesti Bitcoin-härkämarkkinoilla, on lisännyt tietoisuutta Bitcoinista ja sen käytöstä kaupassa lomakauden aikana. Tämän vuoden juhla merkitsee uskomattoman paljon edistystä, jonka Bitcoin on saavuttanut maksuteknologiana.Siinä on teknisiä käyttöönottoja, kuten Lightning Network, uusia yrityksiä kaupankäynnissä ja tuhansia kiinnostuneita kuluttajia.

„Tämän huomion tärkein ajuri on laatutarjoukset, joten tässä Bitcoin Evolution Black Fridayn uudelleenkäynnistyksessä onnistunut tapahtuma tarkoittaa enemmän ja korkealaatuisempia tarjouksia kuin edellisenä vuonna ja useampien ihmisten ajamista käyttämään Bitcoin-verkkoa maksamiseen, mukaan lukien tekniikka se ei ollut niin valmis parhaaseen aikaan viimeisellä Bitcoin Black Friday -tapahtumalla, kuten Lightning Network, Riggins selitti. „Katse eteenpäin, kasvun yhdistäminen vuoteen verrattuna pienenä toimijana kohti hyperbitoinoitumista on menestys, johon pyrimme.“

Yksi suurimmista luetelluista tarjouksista tänä vuonna (tai Bitcoinin historiassa) on Foldin bitcoin-tukema pankkikortti. Fold lahjoittaa 1 kokonaisen bitcoinin onnekkaalle käyttäjälle. Jos haluat osallistua yhden BTC: n piirustukseen, käyttäjien on yksinkertaisesti kirjauduttava Foldin tulevan maksukortin jonotuslistalle tai, jos he ovat jo odotuslistalla, kutsuttava ystäviä liittymään jonotuslistalle lisää kilpailuun osallistumista varten.

KATSO MYÖS

Bitcoin Black Friday on palannut täydessä voimassa vuoteen 2020, korostaen Bitcoinin voimaa maksuvälineenä, jolla on suuria alennuksia vähittäiskaupan tuotteista.
TEOLLISUUDEN TAPAHTUMAT
Bitcoin Black Friday 2020 tarjoaa suuria alennuksia BTC-maksuista
Bitcoin Black Friday on myös hieno aika varmistaa, että tietoturvasi on huippuluokkaa laitteistovalmistajien, kuten Trezor, Ledger, Foundation Devices, Nodl ja muiden tarjousten kanssa; multisig-ratkaisut, kuten Unchained Capitalin Vault Concierge; ja suuri joukko VPN-palveluja. Bitcoin Black Friday sisältää myös suurten verkkokauppiaiden tarjouksia kaikesta Neweggin elektroniikasta ruoka- ja kodintavaratarpeisiin shopping.io. Tämän vuoden tapahtumassa on myös henkilökohtaisia tarjouksia ihmisille ympäri maailmaa, myös Ho Chi Minhin kaltaisissa kaupungeissa.

„Bitcoinin musta perjantai on jännittävä hetki Bitcoin-teollisuudelle esitellä paitsi kaikkia Bitcoiniin rakennettavia hienoja tuotteita ja palveluita, myös kuinka tehokas Bitcoin todella on maksutapa“, Riggins sanoi. „Bitcoinin kiertotalous on rakenteilla juuri nyt, ja olemme niin innoissamme voidessamme esitellä sen massoille. Bitcoin on kaikille. „